Inchirieri microbuze Suceava - oferte profesionale de transport


Firma noastra de inchirieri microbuze Suceava se pliaza perfect dupa nevoile fiecarui client in parte. Cu noi totul este posibil, de aceea noi suntem aici sa va ajutam in orice situatie. Angajatii nostri de elita au urmat cursuri de specializare pentru a fi mereu cei mai buni in domeniu. Detinem microbuze echipate modern cu scaune confortabile care contribuie pozitiv la starea de bine a celor care aleg sa calatoreasca cu noi. De-a lungul timpului ne-am castigat un loc fruntas in preferintele dumneavoastra. Daca doriti sa beneficiati de servicii de calitate superioara contactati chiar acum firma noastra de inchirieri microbuze Suceava.
img5-1

Inchirieri microbuze Suceava - profesionalism, confort si siguranta
Incepand de la intalnirile stabilite in ultimul moment si pana la transportul in comun a unui grup de persoane care doresc sa faca o excursie pe cont propriu, cu totii au nevoie de serviciul de inchirieri microbuze Suceava. Importante este sa nu va pripiti si sa luati in final decizia corecta cu privire la firma care sa va insoteasca in calatoria dumneavoastra. In functie de numarul persoanelor care trebuie transportate puteti alege dimensiunea microbuzului ideal. De asemenea, daca faceti parte dintr-o echipa de munca care isi desfasoara activitatea zilnic in alt oras puteti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze Suceava.
Toate microbuzele noastre sunt dotate cu echipamente moderne, cum ar fi scaune ergonomice, sisteme de muzica incorporate si Wi-Fi, totul pentru a va oferi un mediu cat mai confortabil. Avand in vedere faptul ca soferii nostri au parcurs mii de kilometri in timp si cunosc traseele cele mai bune pentru aproape orice destinatie din tara noastra, si nu numai, inseamna ca aveti de-a face cu soferi experimentati. Microbuzele noastre respecta standardele cele mai inalte si parcurg ruta cea mai convenabila pentru a ajunge la timp la locul unde v-ati propus. Inchirieri microbuze Suceava - drumul cel mai sigur catre destinatia dumneavoastra

Maxitrans Company este o firma specializata in inchirieri microbuze Suceava ce a reusit sa castige increderea clientilor sai.


Exista o varietate de motive in care, cel putin o data in viata, este indicat sa ne contactati pentru rezervare. Suntem mandri de faptul ca microbuzele noastre sunt intretinute si igienizate corespunzator pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de calitatea serviciilor noastre. Soferii nostri sunt intotdeauna amabili si primitori si va stau la dispozitie cu sfaturi practice la nevoie. Respectam numarul de ore de condus si cele de pauza, deoarece ne supunem normelor legale impuse in acest domeniu de activitate.
Serviciul de inchirieri microbuze Suceava reprezinta cea mai buna solutie atunci cand este vorba despre transportul copiilor la teatru de papusi sau film sau chiar pentru a ajunge la scoala daca acestia lociuesc la periferia oraselor. Coordonam foarte bine proiectele in care suntem implicati, anuntand din timp eventualele schimbari survenite cu privire la locul de intalnire, traseul cel mai bun de urmat pentru a ajunge la destinatia propusa sau orice alt detaliu esential bunei desfasurari a calatoriei noastre. Acestea respectă standardele în vigoare, fiind catalogate cu 3 sau 4 stele

Prețurile pentru închirierea autocarelor și microbuzelor conțin T.V.A.
Pentru închirierea unui mijloc de transport este necesara incheierea unui contract .
Compania Maxitrans deține un parc auto format din 33 microbuze si autocare fabricate în anii 2010 - 2016.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!
Microbuze si Autocare
• 16 locuri - 3lei/km
• 19 locuri - 3lei/km
• 27 locuri - 3.5lei/km
• 30 locuri - 4lei/km
• 52 locuri - 5lei/km 
• Stationarea - 30euro/zi +masa si cazare Sofer

* Microbuzele se închiriază pentru minim 750 lei sau 250 km.
* Miniautocarele se închiriază pentru minim 1000 lei sau 250 km
* Miniautocarele se închiriază pentru minim 1200 lei sau 250 km

Cere oferta