Inchirieri autocare Suceava- ideale pentru o calatorie minunata

Maxitrans Company vine in sprijinul celor care au nevoie de serviciul de inchirieri autocare Suceava, pentru a parcurge cu usurinta o anumita distanta, la un moment dat. Deseori, suntem apelati de catre cei care trebuie sa ajunga la munca la o anumita ora sau cei care trebuie sa ajunga la timp la aeroport pentru a lua avionul sau uneori chiar pentru a astepta pe cineva drag. Ne planificam din timp orice deplasare si facem o revizie necesara autocarului inainte de a pleca la drum, pentru a nu exista nici un impediment in buna desfasurare a calatoriei pe care urmeaza sa o facem impreuna. Intrati chiar acum pe site-ul nostru si informati-va corect despre ce anume implica serviciul nostru de inchirieri autocare Suceava.

Inchirieri autocare Suceava

Deplasati-va in siguranta folosind serviciul de inchirieri autocare Suceava
Cu o experienta vasta in domeniu, firma noastra si-a castigat aprecierea clientilor care au beneficiat de serviciile noastre, la un moment dat. Imaginati-va cum ar fi daca de dumneavoastra ar depinde transportul unui numar mare de persoane, care vor lua parte la un eveniment important din viata dumneavoastra. Este o povara prea mare sa faceti rost de cativa soferi si cateva masini si apoi sa grupati persoanele care trebuie sa ajunga la timp la detinatie. In plus, acest lucru implica si costuri mari si timp si oboseala celor care conduc pe o distanta lunga de drum. De aceea, este ideal ca in anumite situatii sa contactati firma Maxitrans Company si sa beneficiati din plin de serviciul de inchirieri autocare Suceava, pus la dispozitia dumneavoastra.
Ne mandrim cu o echipa de soferi experimentati, care se poarta frumos cu clientii si respecta deciziile luate de acestea. Profesionalismul de care dau dovada este cel care ne aduce tot mai multi clienti de la an la an. Ne place sa fim corecti si sa respectam traseul impus de catre client, pentru ca totul sa se desfasoare in conditii optime. Toate autocarele pe care le detinem se afla in stare perfecta de functionare pentru ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti de serviciul de inchirieri autocare Suceava.Acestea respectă standardele în vigoare,fiind catalogate cu 3 sau 4 stele. 

Inchirieri autocare Suceava- mereu pe gustul tau


Firma noastra de transport este cea care va ajuta sa va deplasati in conditii de maxima siguranta intr-un mediu ambiental placut. Autocarele noastre sunt modernizate, bine intretinute si aranjate mereu inainte de a pleca la drum. De aceea, serviciul de inchirieri autocare Suceava este cel care ne diferentiaza de alti competitori. Cu noi puteti calatori cu stil si aveti ocazia sa experimentati ceva nou. Va garantam ca nu veti fi dezamagiti de calitatea serviciilor noastre iar in cazul in care apare vreo defectiune pe drum sau un alt obstacol ne impiedica sa ajungem la timp la destinatie, o sa solicitam un alt autocar de la firma pentru ca totul sa decurga normal si sa ajungeti in siguranta la locul prestabilit.

Firma noastra se ocupa cu inchirieri autocare Suceava de peste 10 ani si se afla in continua dezvoltare pentru ca vrem sa fim mereu conectati la nou si sa aducem cat mai multe beneficii clientilor nostri. Autocarele pe care le detinem sunt dotate cu sisteme de climatizare, toaleta si minifrigider, necesare pentru calatoriile lungi iar pentru ca noaptea sa fie mai multa vizibilitate, fiecare scaun dispune de lumini de veghe personalizate. Va oferim servicii de inalta calitate la preturi imbatabile, ceea ce ne mareste productivitatea in timp si ne face increzatori in viitor.

Prețurile pentru închirierea autocarelor și microbuzelor conțin T.V.A.
Pentru închirierea unui mijloc de transport este necesara incheierea unui contract.
Compania Maxitrans deține un parc auto format din 33 microbuze si autocare fabricate în anii 2010 - 2016.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!

Microbuze si Autocare
• 16 locuri - 3lei/km
• 19 locuri - 3lei/km
• 27 locuri - 3.5lei/km
• 30 locuri - 4lei/km
• 52 locuri - 5lei/km 
• Stationarea - 30euro/zi +masa si cazare Sofer

* Microbuzele se închiriază pentru minim 750 lei sau 250 km.
* Miniautocarele se închiriază pentru minim 1000 lei sau 250 km
* Miniautocarele se închiriază pentru minim 1200 lei sau 250 km

Cere oferta